Relatietherapie Made
Adelstraat 16
4921 BR Made |
|
https://liefdespsycholoog-brabant.nl/ | |
Stuur een bericht |
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Mirella | Relatietherapeut en liefdespsycholoog
Relatietherapie Made
Relatietherapie geeft jullie de kans tot een goed dialoog over hele lastige zaken. Mensen gaan in relatietherapie omdat ze bijvoorbeeld willen spreken over verschillen, ruzies willen oplossen, hun seksleven willen veranderen of om een betere band met (schoon)familie te smeden. Je krijgt tijdens de sessies ruimte tot het gesprek en je krijgt professionele begeleiding bij het gesprek. Op deze manier kunnen jullie verbinden in autonomie en verbinden in verschil.
Hoe ziet een goede relatie eruit?
Wat vind jij een goede relatie? Ik stel me voor dat je hier over nadenkt. En dat je hierover een beeld hebt gekregen van een goede relatie. Om de één of andere reden zal het er in je eigen relatie aan ontbreken. Anders zou je niet uit zijn gekomen bij deze site. Misschien denk jij of denkt je partner na over relatietherapie.
Wat brengt relatietherapie bij mij je?
Wat mag je verwachten van relatietherapie? Helaas niet een betere partner. Al mag je wel bereid zijn om zelf een betere partner te worden. In de eerste instantie een betere vriend(in) zijn voor jezelf. Daarna wellicht een betere partner voor een ander. Wanneer je naar jezelf durft te luisteren, kun je naar de ander luisteren. Dan ligt een betere relatie gemakkelijker in het verschiet.
Is relatietherapie zweverig?
Als je nuchter bent, kan relatietherapie heel nuchter zijn. Als je ijverig wilt zijn, kun je huiswerk meekrijgen. En als je humor hebt, kan er zelfs gelachen worden in relatietherapie. Wij maken namelijk samen relatietherapie. Je mag van mij verwachten dat ik met mijn werkmethodes aansluit bij wat past bij jou.
Voor wie is relatietherapie?
Je kunt relatietherapie met zoveel mensen bijwonen als je zelf wilt. Alleen, met z'n twee, of met het gezin. Soms zijn er immers spanningen in het hele gezin en willen kinderen ook gehoord worden. Soms zijn er spanningen met (schoon)familie. Het kan bij mij allemaal besproken worden en soms per sessie verschillen.
Wie ben ik?
Als liefdespsycholoog ondersteun ik mensen die zich eenzaam en niet verbonden voelen in hun relaties. Vanuit een innerlijke gedrevenheid studeerde ik af als Toegepaste Psycholoog, met een minor in Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling.
Om mij verder te ontwikkelen volgde ik de opleiding Post HBO Systeemtherapeutisch Medewerker. Daar werd ik geraakt door de invloed van familierelaties. Sinds 2013 specialiseer ik mij in de contextuele hulpverlening. Hier staat de relationele ethiek tussen mensen voorop.
Online therapie
Online of telefoon gesprekken mogelijk
Sinds jaren voer ik ook sessies online, bijvoorbeeld voor koppels in het buitenland. Ook heb ik veel ervaring met telefonische consulten dankzij mijn werk bij De Luisterlijn. Voel je jezelf meer op je gemak met een online of telefonische afspraak, dan is dat goed mogelijk. Hoewel de sfeer anders is, zijn de meeste mensen na een paar minuten al gewend. Zoals voor iedere intake geldt: we kunnen samen bekijken of de (online/telefonische) klik er tussen ons is. En vanaf daar besluiten we samen verder.
Opleidingen & registraties
- 2022 - 2024: Jezelf in beeld door creatief beeldend werk - De kleine tiki - Breda
- 2021: Diverse nascholing zoals: Existentieel welzijn, De clown in therapie en Imagotherapie.
- 2020: Diverse nascholing zoals: Heb verlies lief, Seksualiteit en Eros, Contact; de ziel van GGZ
- 2019: Diverse nascholing zoals: Narcisme in relaties, Jij bent toch mijn moeder niet?!, en The Work
- 2018 - 2018: Systeem en seks - Swolsche School, Systeemtherapie
- 2013 - 2017: Contextuele therapie - Leren over leven, Antwerpen
- 2013 - 2013: Telefonische hulpverlening - Sensoor, Tilburg
- 2012 - 2012: Systeemtherapeutisch medewerker - Rino Groep, Utrecht
- 2010 - 2010: Persoonlijke en Professionele ontwikkeling - Fontys Hogescholen, Tilburg
- 2008 - 2010: Toegepaste Psychologie - Fontys Hogescholen, Eindhoven
- 2000 - 2001: Journalistiek - Hogeschool van Utrecht, Utrecht
Registratiecodes
- NVPA – 103863
- NBTP – L000083
- RBCZ – 214132R
- Scag – 10644
- KvK-nummer – 51743256
- AGB's zijn opvraagbaar
Registraties
- NBTP - Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie
- NVPA - Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen
- RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
- SCAG - Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg
- TCZ - Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg
- TP - Therapiepsycholoog - Netwerk van therapeuten en psychologen
Specialisaties
- 1. De relationele balans
- 2. Jezelf uitspreken
- 3. Verschillen onderzoeken
- 4. De relatie in systemen
- 5. Zelfwaardering binnen relaties
- 6. Zelfafbakening in relaties
- 7. Inzicht in patronen
- 8. Samen onrecht verwerken
- 9. Samen vertrouwen opbouwen
- 10. Samen genieten
Specialisaties - Toelichting
Veel voorkomende relatieproblemen in mijn praktijk voor relatietherapie
- De meeste cliënten willen een andere manier van communiceren ontdekken. Vaak zit daaronder een wens om op andere wijze aan elkaar liefde te tonen en te ontvangen. Men verlangt begrip en steun van elkaar of soms juist rust.
- De wens om het zelfbeeld en het beeld van de ander milder te maken.
- De moeilijke vraag “wil ik blijven in deze (liefdes/familie/werk/vriendschappelijke) relatie, en met welke veranderingen? En als die veranderingen theoretisch inzichtelijk zijn, waar haal ik dan de kracht, het geduld en moed vandaan om die in praktijk ook echt door te kunnen voeren?”
- De zoektocht om passie, verliefdheid en lekkere seks in de relatie (terug) te krijgen.
- De weg die koppels of individuen afleggen na een affaire.
Hoeveel sessies therapie zijn er meestal nodig?
70% van mijn cliënten heeft minder dan 6 gesprekken met mij nodig voor een eerste kleine verandering. Daarna beslissen sommigen om veranderingen te laten groeien en beklijven met ondersteuning van verdere therapie. Anderen besluiten om vanaf een eerste succes zelf thuis verder te groeien. Soms komen zij later nog eens terug voor een stukje nazorg.
Wat vind je het fijnste aan het geven van relatietherapie?
Dat relaties steeds veranderen. Vaak heel anders dan verwacht. Deze dynamiek houdt mijn vak zeer levendig en het houdt mij scherp. Daarbij is het geweldig om te werken met mensen en menselijkheden.
De meest behandelde relatieproblemen in mijn praktijk:
Wat is in mijn praktijk de Top 5 van meest voorkomende problemen?
1) De balans van geven en ontvangen in mijn relaties klopt niet
2) Het is lastig om mijn autonomie te bewaren in mijn relaties
3) Het lukt me niet om te spreken in mijn relaties over wat echt belangrijk is
4) Ik wil meer verbinding in mijn belangrijke relaties
5) Ik wil graag meer genieten van intimiteit
1. De balans van geven en ontvangen in mijn relaties klopt niet
Tijdens onze gesprekken luister ik in de eerste instantie naar jullie balans met anderen. Nadat jullie mij vertellen over jullie, stel ik je een methodiek voor die bij jullie past. Zo komt er meer inzicht over de balansen.
Daarna onderzoeken wij samen welke veranderingen mogelijk zijn. Jij - niet je partner en niet ik - hebt hierin zelf de eindkeuze en de eindverantwoordelijkheid. Ik ondersteun ik jullie natuurlijk wel tijdens het oefenen en geef ik julliee waar nodig bijpassende theorie. Het is goed mogelijk dat we tijdens onze zoektocht ook anderen betrekken bij jullie proces als jullie dat wensen.
Veel cliënten zijn enthousiast over het visuele beeld dat ik maak over het geven en ontvangen in hun relatie. Dat het proces visueel is, maakt dat het proces beter bespreekbaar en gemakkelijker veranderbaar wordt. Daarnaast houdt het visueel maken gesprekken in de praktijkruimte overzichtelijk en vaak luchtig.
2. Het is lastig om mijn autonomie te bewaren in mijn relaties
We beginnen onze gesprekken door te spreken over relaties. Al snel zal dan de autonomie in relaties naar voor komen. Ik geef jullie stukjes uitleg over autonomie in relaties. Maar nog meer zien we hoe het thema autonomie jullie relaties beïnvloed en spiegel ik dat tijdens onze sessies.
Ik koppel uit jullie antwoorden helpende gedachten, gevoelens en gedrag aan jullie terug. Het is daarna aan jullie om te kijken wat jij daarvan vindt en wat je daarmee wilt doen. Het gaat immers om jouw autonomie.
Van een cliënt hoor ik hoe zij met dit probleem al meerdere keren bij meerdere psychologen te raden is gegaan. Telkens miste ze iets in de begeleiding. Al kon ze er toen niet de vinger op leggen. Dat lukte wel toen ze dat bij mij vond. Zij vond het fijn dat ik bij mijn benadering rekening hield met de gevoelens die haar behoefte aan autonomie tegenspreken, zoals schuld en onbeduidend zijn. En dat ik de autonomie steeds opnieuw besprak in relatie met de ander. Op deze wijze werden haar negatieve gevoelens minder. Ze zit nu beter in haar vel.
Van een andere cliënt krijg ik terug hoe krachtig zij zich voelt als ze autonoom is. Al lukt dat bij haar partner beter dan bij haar kinderen en moeder. Ze is blij met de vooruitgang in haar partnerrelatie. Daar kan ze meer zichzelf zijn en ze hoeft daarvoor gek genoeg geen ruzies meer te maken. Terwijl ze voorheen strijd voerde om zichzelf te zijn, lukt het haar nu om zichzelf te zijn zonder strijd. En zonder strijd is ze meer zichzelf. Ze vindt zichzelf rustiger en leuker nu.
Een derde cliënt deelt met mij hoe lastig het is om de autonomie te vinden. Samen achterhalen we dat de last komt door een loyaliteitsconflict tussen zijn vrouw en familie. Tijdens onze gesprekken spreken we wisselend over zijn eigen beleving en de psychologische theorie. Daardoor nemen zijn emoties af en wordt zijn keuzevrijheid vergroot. Al heeft hij naar eigen zeggen een hele weg te gaan, is hij blij met deze voortgang.
Waar het gaat over autonomie is ieder traject uniek en authentiek. Resultaten zullen daarom steeds anders zijn. Ik vind dat passend.
3. Het lukt me niet om te spreken in mijn relaties over wat echt belangrijk is
Allereerst oefenen we samen in het spreken over wat jullie belangrijk vinden in de relatie. Ik help jullie te spreken door te luisteren, vragen, waar passend uitleg te geven over relatie dialogen. Ik ben aanwezig bij jullie als een betrokken gesprekspartner die meerzijdig partijdig is.
Wanneer het spreken lukt in de praktijkkamer, ondersteun ik jullie bij het voorzichtig uitproberen thuis. Omdat oefening kunst baart, zullen steeds meer dialogen mogelijk zijn. Wanneer één van jullie ergens blokkeert, onderzoeken we samen hoe dat komt en hoe jullie dat samen kunnen veranderen.
Vaak zijn mensen verwonderd over de patronen die zijn ontstaan door de jaren heen. Het samen uittekenen van patronen geeft velen herkenning en houvast. Dit stuk van de therapie geeft veel mensen weer hoop op verandering. Het is een fijn moment in een vaak al jarenlang slepend proces.
Aangezien deze materie veel oefenen vraagt, begeleid ik met geduld en compassie. Daarover krijg ik vaak positieve feedback. Mensen waarderen mijn positiviteit en mildheid. Dat helpt koppels groeien.
4. Ik wil meer verbinding in mijn belangrijke relaties
De zoektocht naar meer verbinding in de toekomst, begint met terugkijken naar verbinding in het recente en verre verleden. We spreken dus eerst over jullie belangrijke relaties. Bijvoorbeeld familierelaties, (ex)partnerrelaties, vriendschappen en werkrelaties.
In de gesprekken achterhalen we gezamelijk hoe verbinding in relaties tot stand kwam. Met dat inzicht op zak, onderzoeken we hoe jullie verbinding willen veranderen. Terwijl jij jouw eigen proces hierin doorloopt, sta ik aan de zijlijn om je aan te moedigen, overzicht te geven en nieuwsgierig mee te leven. Dat doe ik ook voor je partner, samen met jou.
“Dit wist ik dus niet.” Die zin hoor ik meermaals wanneer ik met stellen werk aan hun thema verbinding. Stellen kunnen elkaar na jaren nog steeds verbazen. In de praktijkruimte vertellen mensen soms nieuwe gedachten en gevoelens. Nieuwe inzichten geven nieuwe kansen in verbinding.
5. Ik wil graag meer genieten van intimiteit
We leven in een tijd en op een plaats waar veel ruimte is voor intimiteit. Intimiteit is voor veel mensen een belangrijk stuk in hun relatie. Wanneer we denken dat intimiteit beter kan, leggen we ons niet snel neer voor een minder resultaat.
Intimiteit kan veranderen door vele factoren. Dit betekent dat er voor het verbeteren van intimiteit vele kansen zijn. Er is echter ook een voorwaarde; beiden partners moeten zichzelf onderzoeken.
Door de jaren heen zag ik vele stellen die per sessie dichterbij elkaar op de bank kropen. Die meer lachten samen. Die meer durfde spreken over seks. Elkaar kusten. Stellen die weer blij werden van elkaar.
Ook mensen met andere vragen zijn welkom
Ik ben gespecialiseerd in relatietherapie en thema's rondom relaties en de liefde. Iedere dag werk ik met mensen aan de relatie met zichzelf en anderen. Ieder mens heeft een rugzakje waar vanalles in kan ziten. Denk aan burn-out, piekeren, somberte, stress of angst. Ik heb dus ook ruime ervaring om met jou aan deze problemen te werken. Hiervoor kun je dus ook bij mij terecht.
Relatietherapie
- ✓ EFT-relatietherapie
- ✓ Gezinstherapie
- ✓ Huwelijkstherapie
- ✓ Individuele relatietherapie
- ✓ Partnercommunicatie therapie
- ✓ Relatiecoaching
- ✓ Relatietherapie
- ✓ Relatietherapie familieleden
- ✓ Relatietherapie geliefden
- ✓ Relatietherapie ouders-kinderen
- ✓ Relatietherapie partners
- ✓ Relatietherapie werkgerelateerd
- ✓ Relationship counseling in English
- ✓ Systeemtherapie
Bij relatieproblemen
- ✓ Affaire - Overspel
- ✓ Autonomie in relatie
- ✓ Bindingsangst
- ✓ Communicatieproblemen
- ✓ Culturele verschillen
- ✓ Emotionele ontrouw
- ✓ Familieproblemen
- ✓ Gesloten relatie of open relatie
- ✓ Huwelijksproblemen
- ✓ Ik wil een relatie
- ✓ Intimiteitsproblemen
- ✓ Jaloezie
- ✓ Liefdesverdriet
- ✓ Midlife-crisis
- ✓ Onzekerheid in relatie
- ✓ Rouwverwerking
- ✓ Ruzie in relatie
- ✓ Seksuele problemen
- ✓ Verlatingsangst
- ✓ Verliefd op een ander
- ✓ Verschillende religie
- ✓ Verslaafd aan liefde
- ✓ Vreemdgaan
- ✓ Zelfliefde
Tarieven
Hieronder vind je de tarieven van 2024. Alle tarieven zijn op basis van 60 minuten. Het is mogelijk kortere of langere sessies te plannen. Je betaalt naar verhouding.
- Individuele therapie tot 17.00 uur = 85,00 euro 0% BTW
- Koppel therapie tot 17.00 uur = 51,45 euro per persoon inclusief 21% BTW
- Gezinsgesprek +2 mensen, per gesprek € 125,00
Is er een vergoeding mogelijk?
Ik ben lid van verschillende beroepsverenigingen, waardoor je mogelijk een gedeeltelijke vergoeding ontvangt uit je aanvullende pakket - alternatieve zorg.Op aanvraag mail ik je een overzichtje welke pakketten hoeveel vergoeding geeft.
Openingstijden
Maandag | Op afspraak van 8:00–17:00 |
Dinsdag | Op afspraak van 8:00–17:00 |
Woensdag | Op afspraak van 8:00–17:00 |
Donderdag | Op afspraak van 8:00–17:00 |
Vrijdag | Op afspraak van 8:00–17:00 |
Zaterdag | - |
Zondag | - |
Praktijkfoto's
Ligging
Mijn praktijk ligt in Made.
Ik ontvang mensen uit de regio Made, Oosterhout, Breda, Dongen, Etten-Leur.
Reviews Relatietherapie Made
Hieronder staan reviews over Relatietherapie Made - MirellaWaardering van 5 uit 5
Op basis van 15 reviews
Alles mag verteld worden, voel je vrij om te vertellen. Het kan je helpen verder te komen, echt waar.
Ik heb lang getwijfeld over relatietherapie, maar ik merk absoluut dat er op een nuchtere manier gecommuniceerd wordt die waarde toevoegt.
Mirella weet precies de vinger op de zere plek te leggen en is niet zo zweverig, heerlijk nuchter, praktisch en geeft haalbare doelen voor de volgende afspraak. Top therapeut wat mij betreft.
Met een klein aantal sessies hebben we al grote stappen gemaakt.
Mirella heeft een open houding en is erg betrouwbaar. Daarbij stelt ze de juiste vragen en probeert ze je zo goed mogelijk te begrijpen. Heel erg bedankt!
Ook geeft zij het gevoel dat ze er voor beide personen is.
Werkt erg oplossingsgericht en legt dingen op een begrijpelijke manier uit.
Ik vind haar een topper. Ze oordeelt en veroordeelt niet. Ze onthoudt veel en ze durft kritische vragen te stellen waardoor je ook daadwerkelijk verder komt.
Ik zou haar absoluut aanraden.
Wat een superfijn en oprecht mens!! alles is bespreekbaar.
stelt in no-time de juiste vragen waardoor je echt het gevoel hebt "meters" te maken.
Mocht je ergens "hulp"bij nodig hebben. Alleen of samen. Dan kan zij je zeker op een fijne manier helpen!
Mirella heeft ons door een moeilijke tijd heen getrokken. Mede door haar begeleiding en individuele aandacht hebben wij ons weer op de rit gekregen.
Ze luistert, geeft lucht, vrijheid en inzicht op de situatie maar doet dit zonder (voor)oordeel. Ze laat je ook zeker op je gemak voelen tijdens de gesprekken. Ik raad haar zeker aan!
In relatietherapie is Mirella een psycholoog die beide partners volledig in hun waarde laat. Dat mag logisch klinken maar is een prettig gegeven als je partner en jij lijnrecht tegenover elkaar staan. Ze geeft beide evenredige aandacht.
Ze is daar waar nodig sturend maar laat ook partners kiezen waar zij behoefte aan hebben. Een persoon bij wie je je op je gemak voelt.
Mirella is een warm mens. Mirella stelt zich op een bedachtzame maar open manier op en heeft oog voor wat de ander nodig heeft. Op een respectvolle manier gaat zij in gesprek en luistert zorgvuldig.
Hartstikke bedankt voor de fijne begeleiding die je ons hebt gegeven, we zijn allebei erg blij met het proces van de afgelopen paar maanden.
Af en toe is het fijn om dingen te delen over je liefdesleven die je niet 123 met je vrienden of je partner deelt. Bij Mirella kan dat. Ze luistert goed, ze analyseert scherp en ze oordeelt niet. Die combinatie is bijzonder.
Ik vond het echt enorm prettig om mijn gesprekken met je te voeren waardoor ik mijn zelfvertrouwen heb kunnen terug winnen en daardoor een mooi nieuw platform heb kunnen bouwen voor de
toekomst. Mocht het nodig zijn mijnerzijds om je hulp in te roepen dan zal ik dat meteen doen.
Neem contact op
Wil jij ook verandering?Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Tips van Mirella:
- Forum | Tip
- Bindingsangst | Oefen je bindingsangst in niet romantische relaties
- Bindingsangst | De volksmond versus jouw verhaal
- Affaires / Overspel | Boeken van Esther Perel
- Autonomie in relatie | Boek - Liefde is een werkwoord
- Autonomie in relatie | Zie autonomie in het licht van relaties
- Communicatieproblemen | Blijf oprecht nieuwsgierig
- Communicatieproblemen | Podcast OverPsychologie
- Culturele verschillen | Onderwijs elkaar in de veel bredere geschiedenis van je volk
- Culturele verschillen | Ontwikkel jullie eigen cultuur en eigen rituelen
- Culturele verschillen | Maak de familiebanden overzichtelijk en zuiver
- Echtscheiding | Kijk met mildheid naar de gekwetste ander
- Echtscheiding | Verschillende mensen met verschillende timing
- Emotionele ontrouw | Breng jullie coping gedrag in kaart
- Emotionele ontrouw | Focus je op jouw eigen pad
- Emotionele ontrouw | Focus je op je relatie
- Emotionele ontrouw | Wat biedt de emotionele band?
- Familieproblemen | Leer meer over je familie
- Familieproblemen | Breng jullie coping mechanisme in kaart
- Familieproblemen | Voel wat een voorval betekent
- Familieproblemen | Kijk eens naar hoe familieleden wel helpen
- Familieproblemen | Oplossingsgerichte psychologie
- Familieproblemen | Literatuur helpt je bij familieproblematiek
- Familieproblemen | Podcasts van OverPsychologie
- Gesloten relatie of open relatie | Blijf met jezelf en elkaar in gesprek
- Gesloten relatie of open relatie | Leestip: Esther Perel
- Gesloten relatie of open relatie | Van gesloten naar open, heen en weer
- Ik wil een relatie | Onderzoek wat het probleem is dat je bezig houdt
- Ik wil een relatie | Podcast over single zijn
- Intimiteitsproblemen | Houd me vast & relatietherapie
- Liefdesverdriet | Schrijf over je relatie en verbrand het
- Liefdesverdriet | Liefdesverdriet is niet leuk
- Liefdesverdriet | Zwelgen en mild vermanen in balans
- Liefdesverdriet | Wanneer je liefdesverdriet té lang duurt
- Midlife-crisis | Zie de mogelijkheid in de crisis
- Midlife-crisis | Zie de mogelijkheid
- Midlife-crisis | Voorkom dat je steeds vaster draait
- Midlife-crisis | Wat staat je in de 2de helft van je leven te doen
- Onzekerheid in relatie | Boek - Hou me vast
- Rouwverwerking | Mantra: Ook dit gaat voorbij
- Seksuele problemen | Spreek over het patroon van initiatief nemen
- Seksuele problemen | Laat je gedegen informeren
- Seksuele problemen | Wees relaxt en onderzoek wat voor jullie klopt
- Seksuele problemen | Iedere dag een bewuste kus!
- Seksverslaving | Onderzoek wat er achter seks schuilt
- Seksverslaving | Zorg goed voor jezelf. Doe dingen anders.
- Seksverslaving | Ga het gesprek met jezelf aan door jezelf te bevragen
- Seksverslaving | Hoe verslaving en relaties elkaar beïnvloeden
- Seksverslaving | Knuffel jezelf vaker
- Seksverslaving | De kleedkamer van Sinterklaas
- Verslaafd aan liefde | Boek - Als hij maar gelukkig is
- Verslaafd aan liefde | Verbeter de relatie met jezelf
- Vreemdgaan | Breng jullie coping gedrag in kaart
- Zelfliefde | Ken jezelf en sta in contact met jezelf
- Zelfliefde | Een dagboek met wat je fijn vindt aan jezelf
- Zelfliefde | Denk aan een persoon die jou bijzonder vond
- Zelfliefde | Jezelf eerst kennen, om daarna van jezelf te houden
- Zelfliefde | Iedere dag een beetje aandacht
- Zelfliefde | De podcasts van OverPsychologie
- Goede relatie | Elkaar vrij laten en niet willen veranderen
- Goede relatie | Iedere dag een bewuste kus!
- Relatie verbreken | Begrijp waardoor de relatie over is
- Relatie verbreken | Schrijf over alle fases van je relatietherapie
- Relatie verbreken | Durf jezelf te bevragen, over een langere tijd
- Relatie verbreken | Een proefscheiding heeft vele gezichten
- Verliefd op een ander | Vind een balans tussen je gevoel en je verstand
- ✓ 250+ relatietherapeuten
- ✓ Snel een afspraak
- ✓ Ook online relatietherapie